تبلیغات
ویزای شینگن - ویزای شنگن - مطالب ابر ویزا
منوی اصلی
ویزای شینگن - ویزای شنگن
اخذ ویزای شینگن ، Schengen Visa ویزای شنگن و تور اروپا در شنگن دات کام 88809020
  • تور پنجشنبه 19 شهریور 1394 07:34 ب.ظ نظرات ()

    (ویزای شینگن) 

    اخذ ویزای توریستی و تجاری و گروهی از کشورهای  اروپایی (شنگن)


    اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت  در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا)  را بصورت کوتاه مدت و یا بلند مدت دارید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان دهند. ویزای شنگن با همراهی تورهای اروپا برای اکثر کشورهای اروپایی نیز امکان پذیر است.

    شما میتوانید با ویزای شنگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.

    ویزای شینگن چیست؟

    معاهده شنگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان -  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.


    آخرین ویرایش: دوشنبه 23 شهریور 1394 07:42 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور پنجشنبه 13 بهمن 1390 03:23 ب.ظ نظرات ()
    ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) :

    1. اصل گذرنامه با حد اقل 6 ماه اعتبار و کپی از آن
    2. 2 قطعه عکس 6 در 4، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
    3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
    4. روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد در صورت وجود
    5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
    6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی
    7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی                       
    8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی 
    9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی
    10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد زمینه فعالیت شرکت
    11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )
    12. چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ....... میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت.
    آخرین ویرایش: یکشنبه 3 خرداد 1394 11:45 ق.ظ
    ارسال دیدگاه

ویزای شینگن

ویزای شینگن تضمینی

ویزای شنگن چندساله